Ann Elin og Fredrik

For å kunne fange personlighetene til paret og dets familie, samtidig som å få frem atmostfæren som var på kvelden, ble det valgt en dokumentarisk stil på bryllupsfilmen til Ann Elin og Fredrik. Begge hadde på seg en myggmikrofon hele dagen, hvor ekstra mikrofoner også ble brukt for å kapre ordene til vigsler, talende  og venner/familie som ble intervjuet ut over kvelden. Dette er en stil som tar utrolig mye tid å redigere i etterkant, men det gjør at paret kan sitte igjen med mest mulig minner fra kvelden, og er derfor 100 % verdt det! 

Forberedelser

Fredrik ankom først drivhuset, hvor han og hans forlovere tok seg til rette i eget siderom ved inngangspartiet til drivhuset inneholdende vielseslokalet. Etter å ha pakket ut klær og utstyr, innsåg en av forloverne at sølvet til bunaden var gjenglemt og kjørte for å hente dette. I mellomtiden gjorde Fredrik klar bunaden og fant frem brettspillet. Guttene ble så sittende spille brettspill og ha koselige samtaler nesten helt frem til vielsen skulle starte. 

Ann Elin kom en liten tid etter Fredrik sammen med sine forlovere og hadde et eget rom litt lengre inn i drivhuset. Her var de godt forberedt med chips, godteri samt sushi på speed dial! Som en av forloverne sa; “Sushi fra Sabrura var passende… Sa brud’a!”

Vielse i Bærheim drivhus

Vielseslokalet på Bærheim drivhus er en lang korridor med god plass til familien på begge sider. Tildekket med duker, blomster av parets preferanser, hengende grønne planter og store takvinduer gjør lokalet til en fantastiskt fotogen plass! På den tekniske siden hadde jeg plassert ett kamera på stativ på hver side av “alteret”, mens jeg selv holdt et egnet kamera på gimbal. For lydutstyr hadde jeg myggmikrofon på både brugdommen og bruden, samt vigsler. For syngeren var det plassert en ekstra mikrofon festet i en sleeve på syngerens mikrofon, samt en backup løsning med direktekobling til lydanlegget. Man må alltid sørge for å få god lyd, og derfor er det viktig med å alltid ha nok backup løsninger!

Festlokalet i Bærheim drivhus

Etter vielsen var ferdig, gikk paret ned korridoren mot inngangspartiet, mens de ansatte på drivhuset ryddet veien i andre enden av rommet. I stedet for å være helt tildekket med planter, var det nå en åpen passasje til festlokalet. Her var det flere store runde bord, en scene og stor bar med det en skulle ønske å drikke.

 

 

 

Play Video

Vielselokale:

Festlokale:

Videopakke:

Videostil:

Dato:

Levert video:

Bærheim drivhus, Lokal Base, Sola

Bærheim drivhus, Lokal Base, Sola

Heldagsbryllup

Dokumentarisk

12.08.2023

21.10.2023