Jeg er en bryllupsvideograf som filmer bryllup både i Rogaland og utenfor fylket. I en bryllupsfilm får dere en film som oppsummerer dagen slik den føltes, med både gode videoopptak og lydopptak. 

Selv om jeg spesialiserer meg innen bryllupsvideografi,
tar jeg også oppdrag som bryllupsfotograf. Ta kontakt for mer detaljer

Dova and Matias - Rådhusbryllup

Dette var det første bryllupet jeg filmet, og har da noen imperfeksjoner som jeg siden har lært av, blant annet å hindre at videoen blir såpass “shaky”. Samtidig som jeg filmet, var jeg også fotograf, og en invitert gjest.

Både brugdom og brud gjorde seg klar i eget hus, med first look på egen terrasse. Vi kjørte da to biler til Sandnes rådhus, hvor vielsen ble holdt av varaordfører Pål Morgen Borgli. Etter vielsen filmet vi litt i Sandnes sentrum og tok noen portrettbilder før vi kjørte videre til en park i nærheten. Når vi kom tilbake til huset, startet festen med musikkanlegg, mat og dans, hvor fintøyet ble byttet ut med mer komfortable klær etterhvert som kvelden kom. Se også bryllupsvideoen som ble laget samme kveld under “Bryllupsvideo”