En bryllupsfilm skreddersydd for deres fremtidige nostalgi

Så gøy at dere vurderer meg som deres videograf i bryllupet!

Bryllupsvideograf Stavanger, bryllupsfilm Sola, Rogaland, bryllupsfilmfotograf

Jeg holder til i Stavanger/Sola, Rogaland og spesialiserer meg innen bryllupsvideografi hvor målet mitt alltid er å tilby dere en bryllupsfilm av høy kvalitet som dere er stolt av å vise frem.


Målet med en bryllupsfilm fra meg er at dere skal både se- og høre dere selv og familien. Min visjon, er at jeg vil levere en bryllupsfilm av den kvalitet som jeg selv skulle ønsket å hatt, hvor da lydopptak og video av mine nærmeste ville vært høyest på listen.

Min stil innen bryllupsvideografering er “dokumentarisk”. Det vil si at jeg ikke nødvendigvis skyter alt i slow motion med kule overganger og effekter over klisjeaktig musikk, men heller at jeg dokumenterer dagen. Dette involverer ofte intervju av personer nærmest til dere, og gode bilder av talende med høydepunktene som driver historien deres videre.

Jeg holder til i Rogaland, Stavanger/Sola.

Jeg er åpen og ærlig om både prising og hva dere får. Ta en kikk på www.isakaugestad.com, eller trykk dere inn på knappen under for full prisliste og tidligere arbeid.

Jeg er en bryllupsvideograf som filmer bryllup både i Rogaland og utenfor fylket. I en bryllupsfilm får dere en film som oppsummerer dagen slik den føltes, med både gode videoopptak og lydopptak. 

Dokumentarisk bryllupsfilm

Jeg bruker godt lydutstyr for å kapre taler fra deres nærmeste, samtidig som jeg vinkler bryllupsfilmen til å få en dokumentarisk stil.

En dokumentarisk bryllupsfilm består gjerne av intervju fra familie og venner, men også genuine opptak av nære samtaler og hendelser med personer som kanskje ikke forventes å være med dere gjennom hele livet. Jeg beskriver derfor bryllupsfilmene mine til å være “skreddersydd for deres fremtidige nostalgi”.

 

En skal kunne se bryllupsvideoen i fremtiden og mimre om de gode tidene og kapre personlighetene til både gjester og familie.

Markedets tradisjonelle bryllupsvideo-stil er lett repliserbar og viser brudeparet i godt lys med både slowmotion og fin musikk, men i bryllupsfilmene mine bruker jeg utrolig mye ekstra tid og ressurser for å sørge for at kunden får en bryllupsfilm som jeg selv skulle ønske. Og det håper jeg akkurat du setter pris på!

Med både gode visuelle opptak i tillegg til lydopptak sørger vi for å få dokumentert dagen deres på en måte som er tidløs.

Bryllupsfilmer som skal gjenspeile deres personlighet og fortelle historien fra den spesielle dagen fra A til Å.

Min visjon for en bryllupsfilm, er at den skal fortelle en historie med deres personlige preg. Dette gjør jeg best ved å fokusere på historiefortelling og personene som betyr mest for dere.

Bryllupsvideograf Stavanger, bryllupsfilm Sola, Rogaland, bryllupsfilmfotograf

Bryllupsfoto- og videopakke

Jeg er en av markedets eneste bryllupsvideografer som spesialiserer seg kun innen bryllupsvideografi​. Dette gjør at jeg skreddersyr min egen erfaring- og utstyr til å kunne levere en bryllupsfilm med alle de viktige høydepunktene- og mer. Jeg har tilbudt foto- og video samlet som en pakke tidligere, men som følge av at dette gir risiko for tapte øyeblikk er det absolutt anbefalt å ha to forskjellige aktører på bryllupsvideo og foto.

 

Jeg har flere talentfulle bryllupsfotografer som jeg jobber utrolig godt sammen med, og forslår gjerne en flink aktør til dere, uavhengig om dere velger meg som deres Bryllupsvideograf.

Bryllupsvideograf Stavanger, bryllupsfilm Sola

Bryllupsvideografen Isak Augestad holder til i Stavanger/Sola i Rogaland, men tilbyr også bryllupsvideografering utenfor regionen.