Dovaine og Matias

Vielselokale:

Festlokale:

Videopakke:

Videostil:

Dato:

Levert video:

Sandnes Rådhus

Eget hus i Sandnes

Halvdagsbryllup 

Musikkvideo

10.06.2022

11.06.2022

Noen måneder før bryllupsdagen til Dovaine og Matias, ble jeg spurt om jeg kunne ta noen bilder i bryllupet deres. De skulle gifte seg i Sandnes Rådhus foran en liten vennegjeng, uten familie, da både brugdom og brud kun har familie utenlands. Ettersom jeg i hovedsak driver med video, spurte jeg om de også ønsket en bryllupsfilm samtidig som en liten utfordring til meg selv. Dette var de utrolig glade for, og takket ja med en gang. 


Når bryllupsdagen kom, 10.06.2022, pakket jeg bilen med to kameraer, én mikrofon og batterier og kjørte mot Sandnes. Både brud og brugdom var i full hastverk i eget hus for å gjøre seg klar. Dovaine hadde en venninne som hjalp med håret, og Matias ordnet med å gjøre klar kjøkkenet for at kokken kunne lettere ta seg til rette, dette, vel og merke, ikledd kun boksershorts og tøfler.


Etterhvert som tiden gikk, var det klart at Dovaine var noe stresset om at Matias skulle bli klar innen de måtte kjøre til Sandnes rådhus, eller ikke, men plutselig forsvant Matias fra kjøkkenet uten å informere om hvor han skulle. Fem minutter senere gikk jeg for å se etter hvor han ble av, og da var han allerede ikledd full dress oppe på gjeste-soverommet. Effektiv type!


For å ikke forsinke paret noe ekstra, var jeg kun en flue på veggen, og fikk derfor ikke detaljklipp av dressen før han spratt ned trappene igjen. Nå var han klar til å se bruden!

Jeg satte Blackmagic kameraet mitt (BMPCC6KP) filmende på tripod, og stilte meg klar for å ta reaksjonsbilder av brud og brugdom til first-look. Ettersom jeg var synlig i videoen, måtte jeg klippe meg selv ut, noe som jeg synes jeg gjorde en god jobb på! (Se i videoen om du ser hvor jeg redigerte det under first-look scenen) 😉 


Vi pakket så alle gjestene, paret og meg selv inn i 3-4 biler og kjørte mot Sandnes sentrum. Etter en liten periode å måtte vente i lobbyen ble vi velkommet inn i salen hvor viktige beslutninger tas i Sandnes, hvor selveste vara-ordfører Pål Morten Borgli sto for vielsen. 


Bytte av forlovelsesringer eller gifteringer var det ikke her, da paret hadde bestemt seg for å ta matchende tattooeringringer i forkant av bryllupet stedet.  Vielsen var rask og effektiv, hvor begge lovet seg til en annen innen kort tid. Pål Morten var tålmodig og var til og med med på en liten fotoshoot rett utenfor lokalet etterpå.


Når paret kom ut fra rådhuset,  kastet gjestene ris og sprettet champagne for alle til å prøve. 

Gjestene gikk så alene tilbake til huset til Dovaine og Matias, mens jeg, kjæresten min (som er en av Dovaines venner) og paret fortsatte fotograferingen utenfor rådhuset og i Sandvedparken. Når vi kom tilbake til huset, var festen i gang med argentinsk musikk, trommer og god stemning. Jeg inviterte alle til å bli med meg ut på plenen deres for å ta noen gruppebilder før middagen ble servert og jeg avsluttet mitt oppdrag som videograf og fotograf, og heller fortsatte ut kvelden som en invitert gjest. 

Tusen takk for oppdraget, og masse lykke til videre som gift! 


PS: Som følge av oppdraget, har jeg fått flere oppdrag til å lage reklamefilmer for treningssenteret deres i Stavanger, Mat & Trening. Dette er et fortsettende samarbeid, hvor jeg både leverer fotografering og reklamefilmer.

"Ohhh, Isak, thank you so much!! And so fast 🙈 amazing pictures and video!! ❤ Really, we both are super happy and i know im gonna watch the video hundreds of times more!! 🥰"
Dovaine
Kunde