Tina og Kjetil

Tina og Kjetil møttes på volleyball trening, over 9 år siden og forlovet seg i 2020.  10.juni 2023 var dagen de sa ja til hverandre i Oddernes kirke. Sammen har de to hunder som er en del av familien, hvor begge hundene hadde rolle som ringbærere. Under planleggingsmøtet ble det nevnt at det var viktig for dem at videoen var en blanding av taler og vielse samt musikk i bakgrunnen. Som spesielle ting som var viktig å få med på film ble det selvsagt nevnt hundene, men også at broren var musiker og skulle skrive en sang spesielt for dem. For å kunne ha et relativt raskt tempo på filmen, og for at paret kunne nyte hele opptredenen av brorens opptreden uten forstyrrelser, valgte jeg å plassere sangen helt i slutten av videoen som en “ekstra feature”, uten andre videoklipp og liknende. Paret bestilte også “Your Wedding, The Movie”, hvor det ble overlevert en ekstra film på ca. 3 timer inneholdende alt av taler, vielse i sin helhet og “gullkorn” i løpet av kvelden.

Forberedelser

Tina og forlovere gjorde seg klar på bryllupssuite på Clarion Hotel Ernst og Kjetil i en bekjents hus i nærheten av Kristiansands botaniske hage. Kjetil, sammen med forloverne sine, slet med å få på sløyfen i sommervarmen, hvor begge forloverne fylte en rolle for å sikre at sløyfen ble perfekt innen vielsen. 

Oddernes Kirke

Kirken var hovedsakelig bygget av tre, og ligger i bydelen Lund i Kristiansand kommune. Jeg møtte opp ca. 1 time før vielsen for å sette opp nødvendig kamerautstyr, snakke med presten samt få oversiktsbilder. Tina kom kjørende i hest og kjerre frem til kirkegården og ble holdt selskap ned kirkegulvet av sine to hunder som var ringebærere, far og forlovere. 

Et blackmagic pocket cinema camera 4K (BMPCC4K) med Olympus 45 mm F/1.8 ble plassert på mesanin, seende ut mot koret og et Canon EOS R med Canon 50 mm F/1.4  var plassert nær pianoet på høyre siden av koret. Jeg hadde selv et cinema kamera av typen BMPCC6K PRO med Sigma 24-70 mm f/2.8 på monopod som jeg bevegde meg rundt på kirkegulvet med for å fange forskjellige vinkler av vielsen samt reaksjoner.

 

Paret ble så fraktet videre fra Oddernes kirke til Kristiansand botanisk hage like i nærheten ved hest og kjerre. Her brukte vi litt tid for å fotografere paret sammen med hundene og forloverne.

Mannskapsmesssa, Odderøya

Mannskapsmessa på Odderøya ligger fint til, med store vindusflater ut mot Kristiansands havn. Mannskapet var også hyggelig og fleksible.

Her hadde jeg ett stasjonært kamera plassert mot talende for å kunne sende over talene i sin fulle lengde til brudeparet, samt et stastjonært kamera mot brudeparet for reaksjoner. Jeg bevegde meg ellers rundt med 6K Pro kameraet for å fange spontane reaksjoner, og varierende vinkler. 

"Ååå, nå kom det noen tårer igjen ja 😭😭🤩🤩 helt nydelig!"
Tina
Play Video

Vielselokale:

Festlokale:

Videopakke:

Videostil:

Dato:

Levert video:

Oddernes Kirke

Mannskapsmessa, Odderøya

Heldagsbryllup

Tradisjonell

10.06.2023

24.07.2023