Reklamekampanje for Mat og Trening, Stavanger

Mat & Trening i Stavanger er aktive på sosiale medier og tok kontakt med meg etter at jeg filmet bryllupet til eierene av treningssenteret. Samarbeidet med treningssenteret er pågående hvor jeg filmer, redigerer og leverer mindre reklamefilmer som de selv publiserer på sin facebook- og instagram side. Selv om lokalet har store åpne vindusflater som gir gode lysforhold, er det valgt en mørkere stil på videoene som gir høy kontrast for å vise intensitet i øktene.  

Videoproduksjon

Gratis prøvetime!

Ønsker du å våkne motivert, aktivert og lykkelig? Kom til Mat & Trening i Stavanger for en gratis prøvetime med personlig trener.

Tilbud: Steps

Mat & Trening tilbyr nå Steps som et av treningstilbudene deres. Ledet av Georgiana kan du slites ut med god atmosfære og musikk!  

Play Video

Suksesshistorie: Hilde

Reklamefilm som viser suksesshistorien til Hilde som har trent på Mat og Trening siden de åpnet dørene.

Hilde trener på Mat & Trening, og mistet 25 kg i løpet av 8-9 måneder med personlig trener Matias. Reklamefilmen ble laget litt spontant da jeg i hovedsak besøkte treningssenteret for et annet oppdrag, slik at jeg skulle ønske vi hadde mer tid til å sette opp bedre lydutstyr og forhåndsbestemte spørsmål, men heldigvis var Hilde en super hyggelig person som kunne stille opp ved kort varsel og gjorde jobben min veldig lett. Kunden ble veldig fornøyd med videoen og postet den på sine sosiale medier så fort den var ferdig redigert.

Personlige trenere

Reklamefilm for å introdusere potensielle kunder til treningssenterets personlige trenere.

I en reklamefilm for Mat og Trening, var det ønskelig å vise frem alle hjørner av deres lokaler i en kort reklamesnutt på ca. 30 sekunder. Ettersom treningssenteret har et team med personlige trenere med lang erfaring og forskjellige styrker, var det tiltenkt at vi samtidig kunne introdusere potensielle kunder til trenerene.

Hadde jeg hatt lengre tid med Mat og Trening, hadde det vært fint å introdusert deres andre elementer som matlaging, kajakk og løping rundt i gatene av Stavanger i reklamefilmen, men dette får avventes til en fremtidig video.

Play Video