Peppes Pizza Stavanger Reklamefilm

Peppes Pizza har lokaler i Øvre Holmegate i Stavanger, tidligere lokalene til No 28 Pizza Pub.

Målet med reklamefilmen var å vise Stavanger at Peppes er tilbake i byen! Her tilbys det både amerikanske- og italienske pizzaer og et stort utvalg av desserter. 

Når du kommer inn i lokalene er den store og fine baren og det store “PIZZA” skiltet et par av de tingene du legger merke til først, før du så går lengre inn i restauranten hvor folk kan velge mellom å sitte på bord med plass til 2-8 personer, eller båser hvor gjestene kan ha en opplevelse av å være alene i restauranten. 

Et oppstartsmøte ble holdt hvor vi sammen vurderte de verdiene som burde bli fremvist i reklamefilmen. I kort tid etterpå utarbeidet jeg et script og storyboard for å lettere forklare kunden hvordan jeg tenkte at reklamefilmen skulle filmes. Eier av restauranten var fornøyd med det originale scriptet og storyboardet som jeg hadde laget, hvor dette nokså klipp-for-klipp er likt den endelige videoen. 

Alle skuespillerene som var med i reklamefilmen var servitører eller bekjente som var i området, som selvsagt kan være en risiko for å få videosnutter som ikke er troverdige, men jeg synes de gjorde en god jobb!

Ettersom restauranten er i sentrum av Stavanger, parkerte jeg i Valbergshallen og lett fraktet alt av utstyret mitt fra bilen ved å hjelp av gate-fremkomstmiddelet mitt; Onewheel. Onewheelen kom også til god nytte for filming inne i restauranten, da det gir mulighet for å stabilisere meg bedre når jeg filmer scener hvor kameraet skal bevege seg. Dette kan du se “in-action” ved scenen hvor baren blir filmet, paret blir servert og detaljshot av hengende lyspærer.

I reklamefilmen ble det benyttet Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K PRO med Sigma 18-35 f/1.8 for de fleste bildene, mens Canon EOS R ble hengende fra et C-stand for å kunne fange de forskjellige pizzaene ovenfra. For lys ble det benyttet et Aputure Amaran 100D med Aputure Light Dome Mini II softbox, samt Aputure AL-F7 for backlight. Reklamefilmen ble filmet på én dag.