Din lokale leverandør av reklamefilm, event- og produktvideografering.

Videografen er en Stavanger/Sola-basert filmbedrift med fokus for bedrift- og bryllupsvideografering. Dette er en sjelden variasjon av videosjangere innenfor samme tjenesteområde, hvor den unike kombinasjonen anses å gi en betydelig synergieffekt da målet er å appellere til seerenes følelser.

Målet med en reklamefilm er i all hovedsak å konvertere interesse over til et potensielt salg, mens målet med en bryllupsfilm er å skape uforglemmelige minner

Kombiner egenskapene, og

SKAP EN MINNEVERDIG REKLAMEFILM

Skap engasjement og driv opp salget med en reklamefilm som er skreddersydd til deres behov. Fra konsept, forvandler jeg deres idé til ferdig produkt.

I en reklamefilm fra Videografen, gjør han alt fra tidlig fase med idémyldring til sluttfase av redigering og lyddesign. Med slik minimalistisk fremgang er det mindre kokker på kjøkkenet, mindre utgifter og et sluttresultat som kan deles på sosiale medier.

ELLER HVA MED EN BRYLLUPSFILM?

Videografen har siden 2022 levert bryllupsfilmer i Rogaland, Sørlandet og Vestlandet. Klikk deg inn på en av filmene under for å se eksempler, samtidig som du kan lese litt om oppdraget.

ELLER ANDRE TYPER EVENTS?

Videografen tar også eventoppdrag